RL [vormgeving] | Riëtta
mobile, mobiles, vormgeving, sint anthonis,Rietta van der Linden, Riëtta,
123
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-123,edgt-core-1.2,ajax_fade,page_not_loaded,,vigor child-child-ver-1.0.0,vigor-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_470,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Riëtta van der Linden

“Vormgeven voelt als een mooi verhaal vertellen”
Riëtta van der Linden (Langenboom 1969) stond als kind op de kleuterschool al verhalen te vertellen voor het bord. Maakte daar een tekening bij en creëerde zo haar eigen sprookje.
En zo is het eigenlijk nog steeds. Riëtta maakt logo’s en huisstijlen passend bij het verhaal van uw bedrijf. Samen met u gaat ze op zoek naar een bijpassende stijl, uw stijl. Daarnaast staat ze regelmatig, op freelance basis, voor de klas. Samen met de kinderen op zoek naar hun eigen creativiteit waarbij deze vorm krijgt als animatie, film, foto of kunstwerk.
Naast creativiteit kun je bij Riëtta ook terecht voor het digitaliseren en bewerken van technische tekeningen. Door een ruime ervaring op de werkvloer bij (zeef)drukkerijen weet zij aan welke voorwaarden prepress moet voldoen. Mede door opdrachtgevers als SPGprints, heeft ze een wereldwijd werkveld.
Maar het allerliefst maakt ze zelf illustraties in de vorm van (digitale) collages, natuurlijk ook in opdracht. Alles wordt gemaakt vanuit haar studio in het dorp Sint Anthonis